museum-digitalРівненська область
CTRL + Y
ru
КЗ "Рівненський обласний краєзнавчий музей" РОР Нумізматика [IV Н 7151]
Банкнота Колумбії 2000 песо 2018 р. (Рівненський обласний краєзнавчий музей CC BY-NC-SA)
Происхождение/Права: Рівненський обласний краєзнавчий музей / Одолінська І. (CC BY-NC-SA)
1 / 2 Предыдущие<- Далее->

Банкнота Колумбії 2000 песо 2018 р.

Написать нам Процитировать эту страницу Подробнее об этом собрании (документ) (PDF) Рассчитать расстояние до текущего местоположения Архивные версии Добавить к сравнению Графический вид

Описание

Лицьова сторона. На лицьовій стороні в центрі зображено колумбійську художницю Дебора Аранго Перец в повний ріст на тлі її власних робіт. Праворуч розміщений її портрет і пояснюючий напис ліворуч від портрету. Під портретом у правому нижньому і у лівому верхньому кутах розташовано серійний номер банкноти «АК 74004521». З правої сторони вертикально вказаний номінал прописом «Dos mil pesos». (Дві тисячі песо). У лівому верхньому куті розташована цифра «2» і поруч в два ряди напис «mil pesos» (Тисячі песо). У лівому нижньому кутку підписи генерального менеджера і виконавчого директора. Нижче – напис установи «Banco de la Republica Colombia» (Банк Республіки Колумбія).
Зворотна сторона. На зворотному боці банкноти птахи, що летять, позаду річка Каньо-Крісталес (у перекладі з іспанської “кришталевий струмінь”), яку також називають річкою п'яти кольорів. Внизу ліворуч – пояснюючий напис. Зверху праворуч від зображення розташована цитата Дебори Аранго. У правому верхньому кутку – емблема Банку Республіки Колумбія. Праворуч внизу вертикально в два ряди написи дати випуску і інформації про друк банкноти «24 DE JULIO DE 2018 imprenta de billetes - Banco de la Republica». У правому нижньому кутку – номінал прописом. У лівому верхньому куті розташована цифра «2» і поруч в два ряди напис «mil pesos» (Тисячі песо).
Кольори банкноти: блакитний, синій.

Материал/Техника

Папір, друк

Размеры

12,8 х 6, 6 см.

Карта
Изготовлено Изготовлено
2018
Банк Республики
Богота
[Привязка к времени] [Привязка к времени]
2018
2017 2020
КЗ "Рівненський обласний краєзнавчий музей" РОР

Объекты из: КЗ "Рівненський обласний краєзнавчий музей" РОР

Рівненський обласний краєзнавчий музей

Связаться с институцией

[Состояние информации: ]

Примечания по использованию и цитированию

Представленная здесь текстовая информация может использоваться бесплатно в некоммерческих целях при условии указания источника. (Creative Commons Lizenz 3.0, by-nc-sa) Пожалуйста, указывайте в качестве источника не только интернет-представительство, но и название музея. Права на изображения указаны под большими изображениями (которые доступны при нажатии на маленькие изображения). Если там не указано ничего другого, действуют те же правила, что и для текстовой информации. Любое коммерческое использование текста или изображения требует согласования с музеем.