museum-digitalРівненська область
CTRL + Y
ru
Музей історії Національного університету водного господарства та природокористування Зразки документів студентів 20-30-х рр. ХХ ст. [АД-252]
Ксерокопії витягів з Матрикульної книжки Київського Землевпорядного Технікуму за 1920-1924 рр. (музей історії НУВГП CC BY-NC-SA)
Происхождение/Права: музей історії НУВГП / Є.Філіпович (CC BY-NC-SA)
1 / 14 Предыдущие<- Далее->

Ксерокопії витягів з Матрикульної книжки Київського Землевпорядного Технікуму за 1920-1924 рр.

Написать нам Процитировать эту страницу Подробнее об этом собрании (документ) (PDF) Рассчитать расстояние до текущего местоположения Архивные версии Добавить к сравнению Графический вид

Описание

Матрикульна книжка Київського Землевпорядного Технікуму за 1920-1924 рр. - це журнал успішності учнів КЗТ (РОДА, ф. Р-1188, опис 1-л, справа 1, на 96 листах).
Успішність першого випускника 1926 р. Панадіаді Олександра Дмитровича можна прослідкувати за витягами з матрикульної книжки.
Записи здійснювалися за І-й курс (1921/22 навчальний рік) та за ІІ-й курс (1922/23 навчальний рік).
Панадіаді О.Д. знаходиться на 33-й позиції в переліку студентів. Записи здійснювалися російською мовою. Рік народження - 1906 р. (В дипломі зазначена ще й дата народження 28/ІХ-1906 р.). Місце народження - Київ. Національність - росіянин. (В дипломі місце народження написано, що він народився в Одесі). Стосовно національності також не все з'ясовано: зі слів Панадіаді О.Д., коли він у 70-х зустрічався зі студентами УІІВГ, він сказав, що його родина належала до грецьких колоністів - то ж, що в графі "національність" написано в паспорті, нам не відомо. Соціальний стан - інтелігенція.
В доповнення відомостей про Панадіаді О.Д. зазначено, що він вступив у профшколу в 1920 р. Після її закінчення був зарахований в 1921 р. на І-й курс КЗТ.

Материал/Техника

ксерокопія, папір

Размеры

ширина 21 см, висота 20,8 см

Музей історії Національного університету водного господарства та природокористування

Объекты из: Музей історії Національного університету водного господарства та природокористування

Поглиблено досліджуючи документи та інформаційні джерела 30-х років ХХ ст., знаходимо наступні відомості. Одним із феноменів 1930-х рр. стало...

Связаться с институцией

[Состояние информации: ]

Примечания по использованию и цитированию

Представленная здесь текстовая информация может использоваться бесплатно в некоммерческих целях при условии указания источника. (Creative Commons Lizenz 3.0, by-nc-sa) Пожалуйста, указывайте в качестве источника не только интернет-представительство, но и название музея. Права на изображения указаны под большими изображениями (которые доступны при нажатии на маленькие изображения). Если там не указано ничего другого, действуют те же правила, что и для текстовой информации. Любое коммерческое использование текста или изображения требует согласования с музеем.